Küldd be a munkádat

Küldd be a munkádat

Ha már készítettél valami kreatívot, és megosztanád másokkal,
kérjük írd le röviden, és mellékelj hozzá képeket!

Mi közzétesszük.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT!

Tudomással bírok arról, hogy a közölt adatszolgáltatás önkéntes.
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat az OldBlue weboldalát mőködtető E.Grapp Kft mint adatkezelő nyilvántartásába felvegye, tárolja, valamint kezelje.

Tudomással bírok az adatszolgáltatás céljáról, azaz, hogy tájékoztatást kapjak. Az OldBlue akciókról, aktuális hírekről.
Tudomásul veszem továbbá, hogy az adatkezelő az adatokat más cég vagy szervezet részére nem továbbítja, és harmadik személy részére nem teszi hozzáférhetővé.

Az adatkezelő mindaddig jogosult az adataimat kezelni, amíg írásos értesítést nem küldök a részére, amelyben az adatkezeléshez adott hozzájárulásom megvonom.

Az írásos értesítést a következő elérhetőségeken tehetem meg:
E.Grapp Kft 8412 Veszprém-Gyulafirátót Kolostor utca 1. vagy elektronikusan az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Bővebben...

Ez az oldal sütiket használ. Célunk ezzel az, hogy megjegyezzük a felhasználók beállításait az oldal megfelelő működéséhez, és adatokat gyűjtsünk a látogatottság elemzéséhez. Bővebb információ.Elfogadom a cookie-k használatátRendben